Leerdoelen voor de periode van  

In onderstaande documenten  vind u de leerdoelen per vak rekenen, taal, woordenschat en spelling. Zo bent u ook op de hoogte waar de kinderen op dit moment mee bezig zijn en leren. Als u op de link klikt dan opent er zich een nieuw tabblad en kunt u de pdf's opslaan en printen. Tevens vindt u de nieuwe spellingswoorden per categorie om thuis te oefenen. 

spellingwoorden thema 6

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Welkom in groep 4

Algemene informatie: Maandag, dinsdag, woensdag Juf Jeanette                                                                                                            donderdag en vrijdag Juf Erna                                                                                                                                             
 Gym: maandag   van 12.20 - 13.05 uur 

           woensdag  van  9.20 - 10.05  uur


De kinderen hebben hiervoor gymkleding en gymschoenen nodig. Deze kunnen op school bewaard worden in een goed sluitende tas, in het vakje boven de kapstok.

Fruitdag: op dinsdag en donderdag is het fruitdag de kinderen nemen dan voor de pauze een stuk fruit mee, of een boterham. 

Schrijfgerei: potloden, gummen en kleurpotloden worden door de school ter beschikking gesteld het is niet de bedoeling dat de kinderen dit van thuis meenemen. Wel mogen de kinderen een etui meenemen.